Bettingklubben

LeoVegas Sport

Det enda spelbolaget du behöver konto hos!

LeoVegas har allt en spelare kan önska!

LeoVegas är en välkänd aktör på spelmarknaden. Man är relativt ny på sportspel men detta betyder att man är kreativ i kampanjer och erbjudanden. Utbudet växer hela tiden och man erbjuder tämligen trevliga odds på hela sin marknad.

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. 

Hämta grym bonus hos LeoVegas Sport

Spelutbudet hos LeoVegas

Leovegas startade till en början som ett nätcasino. Man har växt enormt mycket och sedan man började med Leovegas Sport har oddssektionen blivit riktigt imponerande och är nu en mycket seriös aktör på marknaden. Sidan erbjuder bland annat spel på fotboll, tennis, hockey, amerikansk fotboll och trav. Det finns även ett helt okej utbud av olika spel att välja på i en viss match eller event. Man har ofta en egen kategori som är matchhändelser där man kan hitta speciellt roliga spel så som att ett lag ska vinna efter underläge och liknande typ av spel.

Kampanjer

Det finns olika kampanjer att ta del av på Leovegas Sport. Vad man erbjuder beror ofta på vilka evenemang som är aktuella och kan vara "boostade" vinster på amerikansk fotboll eller någon annan liga. Man har ofta olika tävlingar där man kan vinna sportresor eller andra trevliga paket. Vanligen kör man med en specifik kampanj varje vecka. Detta kan vara gratisspel på utvalda matcher eller speciellt bra odds på vissa evenemang.

Odds och Betting (sportavdelningen)

Leovegas Sport erbjuder bra odds i förhållande till andra spelsidor. Det ser ut som att man fokuserar på att hålla hög klass i just oddssättningen vilket är mycket positivt. Utformningen på oddssektionen är lite speciell vilket i sig är ganska trevligt och lite omväxlande. Man kan enkelt hitta de populäraste spelen så som vinstmarknaden och 1X2 spel. Vill man fördjupa sig i marknaden klickar man på det eventet som man är intresserad av och kan då enkelt se alla spel som sidan erbjuder.

Liveodds hos LeoVegas

Självklart kan man livebetta hos Leovegas Sport. Direkt på sportsektionen kan man se vilka evenemang eller matcher som är live just nu. De vanligaste oddsen syns direkt bredvid varje evenemang och det finns en symbol vid de matcher som man har en livestream knuten till. Det är enkelt och tydligt att placera spel i denna kategori och fungerar precis på samma sätt som i den vanliga oddssektionen.

Cashout-funktion

Det finns en cash-out funktion på utvalda singelmatcher hos Leovegas Sport. Detta innebär att man kan avsluta pågående spel under matchens gång till ett reducerat odds. Detta odds bestäms utefter vad som händer i matchen och vad resultatet är i realtid. Man kan alltså begära att få sin vinst utbetalad i förtid men då till ett "reducerat" pris. Omvänt har man möjligheten att "spara" en del av de satsade pengarna om man tror att spelet inte kommer att vara vinnande.

Spela & betta i mobilen

Hela Leovegas Sport fungerar bra direkt i webbläsaren i mobilen eller surfplattan. Det finns dock en app att ladda ned vilket gör det hela ännu enklare. I denna app är gränssnittet anpassat just till mobilen och gör att oddsen är enkla att se och det blir mycket tydligt att följa de spel man har lagt. Detta är också det kanske snyggaste sättet att nyttja Leovegas Sport utbudet i livesektionen.

Insättningar och uttag är smidiga hos LeoVegas

Denna sida har valt att endast erbjuda insättningar via de vanligaste metoderna. Man kan använda Visa, Mastercard eller banköverföring. Det går även att använda e-plånböckerna Skrill och Neteller. Alla insättningar sker i princip omedelbart vilket i sig är bra. Man lägger stor vikt vid säkerheten när man ska göra ett uttag hos Leovegas. Man måste därför göra uttag till samma metod som man har gjort sin insättning med. Det går att komma överens med Leovegas om att göra uttag till en annan metod men då krävs det att man kan verifiera detta konto vilket i sig fördröjer processen. Spelbolaget kan även kräva att man ska verifiera sitt konto i övrigt. Detta går relativt fort och är enkelt då det vanligen handlar om fotokopior som visar att man är ägare till ett visst betalkort eller liknande. Denna typ av säkerhet är bra då man kan känna sig trygg med överföringar på sidan.

Support

Kundtjänsten är mycket bra hos Leovegas. De vanligaste frågorna finns samlade under fliken "Kundsupport" men man kan även mejla sina frågor och supporten är snabb med att svara. Det enklaste är att starta supportens livechatt där man får svar på sina frågor i realtid.

Loggan för LeoVegas Sport

Få en grym spelbonus hos LeoVegas Sport

Hämta Bonus

LeoVegas Sport
Livestream hos Leo Vegas