Bettingklubben

Expekt

Sportspel på nätet sen 1999

Expekt that feeling!

Expekt är en bettingsajt som funnits med sedan 1999. De har över 1 miljon registrerade användare och erbjuder sportbetting på många olika evenemang och ligor. Expekt har en spellicens från Maltas spelkommission och spelkommissionen i Gibraltar.

Hämta 100% bonus upp till 500 kr hos Expekt

Sportbonus hos Expekt

Expekt erbjuder inte någon välkomstbonus i den traditionella bemärkelsen, men de har flera kampanjer som man kan ta del av från dag 1. Du får just nu 50 kronor i bonus när du lägger en satsning på åtminstone 250 kronor. Det finns också en riskfri satsning på 100 kronor som du inte vill gå miste om när du lägger en satsning från mobilen för första gången.

Expekts spelutbud

Som på de flesta andra stora bettingsajter kan du vänta dig många timmars underhållning av populära sporter som fotboll, ishockey, bandy, tennis och basket. Vad gäller fotboll finns många ligor från europa och andra delar av världen, bland annat kan du spela på Premier League och Champions League. Det finns också en del virtuella sporter och e-sporter, datorspel och annat som du kan satsa på.

Spelkampanjer på Expekt.com

Expekt har ett par härliga kampanjer, dels för mobila användare och för dig som hellre spelar framför datorn. När du placerar en satsning på åtminstone 250 kronor och odds på åtminstone 1.80 får du en bonus på 50 kronor insatt på ditt spelkonto. Du kan lägga satsningen när som helst under veckan och får ut bonusen påföljande måndag.

Kampanjen för mobiler innebär en riskfri satsning och gäller när du lägger din allra första satsning hos Expekt med mobilen. Det här betyder alltså att du, om du skulle ha otur och förlora, får tillbaka din insats. Du får som max tillbaka 100 kronor och du måste lägga satsningen med odds på åtminstone 1.50 eller högre för att kvalificera för kampanjen.

Odds och Sportspel

Expekt ger bra odds särskilt för spel på favoriter och oavgjort, med något lägre odds på underdogs. Som med alla bettingsajter är det ett kraftigt fokus på fotboll eftersom det till mycket är populariteten kring en sport som styr utbudet av marknader och till viss del oddsen. Men även efter fotbollssäsongen kan du njuta av odds och betting på andra sporter, inte minst vintersporter och skandinaviska sporter som alpint och skidskytte brukar ha fördelaktiga odds och vara väldigt intressanta. Odds uppdateras regelbundet och med korta intervall vilket är ett plus. Det finns också mängder av matnyttig statistik att tillgå till varje match och event.

Expekt Livebetting

Expekt erbjuder livebetting förmånga olika sporter. Till skillnad från andra bettingsajter som enbart erbjuder denna funktion för de mest populära sporterna ger Expekt dig möjlighet att också betta live på mer nischade sporter som cykling, dart och alpint. Deras stream är av väldigt god kvalitet, men om någon match eller något event inte streamas direkt kan du vara säker på att det finns grafik och symboler som låter dig hålla koll på precis allt som händer i realtid. Du kan såklart också ta del av livebetting direkt i mobilen, antingen via deras app eller den mobiloptimiserade sajten.

Cashout

Expekt har en riktigt sjysst funktion som heter cashout och som innebär att du kan ta ut pengarna innan ett event har kommit till avslut. På det här sättet kan du få mer flexibilitet i din betting och får möjlighet att förminska förluster. Hos Expekt gäller cashout på singelspel men också flervalsspel på många olika sportevenemang.

Mobil spelupplevelse

Expekt har en app tillgänglig i Apple Store för iOS. Du som inte har iOS behöver inte misströsta eftersom de också har en sajt som är helt anpassad för mobila enheter, oavsett operativsystem. I appen listas alla sporter under huvudmenyn på toppen av sidan. Det som är bra med appen är att alla funktioner och allt man kan göra på den vanliga versionen av sajten också fungerar i mobilen, till exempel livebetting och cashout. Appen är väldigt funktionell och enkel att använda, vilket gör att man snabbt kan få tillgång till de marknader man vill ha medan man är ute och rör på sig. Om du ska spela i mobilen måste du också kolla in den exklusiva kampanjen för mobiler som ger 100 kronor i riskfritt spel.

Betalningsmetoder

Expekt erbjuder följande betalningsmetoder: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Entropay, Skrill, Neteller, Dotpay, Przelewy24, Trustly och Paysafecard. Det går också att föra över pengar via banköverföring. Minimuminsättning ligger på 100 kronor.

Kundtjänst

Oavsett om du har en fråga angående en lagd insats eller behöver få klarheter kring regler eller något annat kan du alltid kontakta supporten hos Expekt. Du kan använda deras kontakformulär, livechatt eller skicka e-post. Supportkanalerna är öppna mellan klockan 10:00 – 23:00 CET. Personalen på supporten är både kunniga och visar på en hjälpsam attityd. Om du behöver svar fort kan du också kolla in deras FAQ-sektion som innehåller en hel del matnyttiga tips och svar på vanliga frågor som spelbolaget får.

Hämta 100% bonus upp till 500 kr hos Expekt

Expekt Logo
Få 500% bonus på din första insättning hos Expekt

Hämta Bonus