Bettingklubben

Betfair

Spela på alla sporter tryggt och säkert hos Betfair

Spela tryggt och säkert hos Betfair

Betfair är en av de ledande bettingsajterna som kan erbjuda bra odds för att de låter spelarna sätta sina egna odds. Betfair startades 2000 och gick år 2016 ihop med Paddy Power för att skapa Paddy Power Betfair. Fokuset ligger på sport med massor av välkända sporter och ligor, men de erbjuder också betting på finansiella marknader. De har en livestream med riktigt bra kvalitet och en app samt optimiserad mobilsajt som tillåter livebetting var du än befinner dig. Dessutom har de mängder av härliga kampanjer som uppdateras regelbundet.

Hämta 100 kr i gratisspel hos Betfair

Oddsbonus hos Betfair

Välkomstbonusen hos Betfair är tidsbegränsad och bundet till specifika evenemang. Just nu gäller ett riktigt sjysst erbjudande om fantastiska 8.00 odds på att Barcelona vinner över Atletico Madrid. Därtill får du 200 kronor i gratisspel om du spelar för 200 kr, som du kan lägga på precis vilken match eller vilket event som du själv vill. Jättebra, tycker vi.

Spelutbud

Betfair har otroligt många olika sporter och event du kan betta på. Här finns garanterat tusentals timmar av underhållning med snabblänkar för livebetting, fotboll, tennis och basket samt speciella fotbollsevent. De har också en mängd utvalda ligor och spännande turneringar såsom exempelvis ATP Shanghai Rolex Masters, Allsvenskan, Premier League, Champions League, La Liga, NHL, NBA, NFL, SHL och många fler.

Kampanjer hos Betfair

Till skillnad från andra bettingsajter har Betfair sin kampanjlänk direkt i huvudmenyn. Här kan vi snacka om ett spelbolag som inte är blyga med sina kampanjer! Just nu kan du bland annat spela för 250 kronor och få 50 kronor i bonus, oavsett vilken sport du väljer att spela på. Du kan också ta del av en kampanj som ger dig 100% matchningsbonus på din insättning upp till så mycket som 1000 kronor.

Odds och Betting

Det finns ett väldigt stort antal odds och marknader hos Betfair. Det riktigt fina med Betfair är att du kan sätta dina egna odds om du inte hittar det odds du vill ha. Så länge någon annan kommer in och matchar det så kommer det att vara aktivt. Det här är egentligen vad all värdebetting handlar om, och hos Betfair finns det en massa värde att hämta.

Betfair skiljer sig något från de flesta bettingsajter i det att de inte tar en egen marginal. Istället betalar du en provision varje gång du bettar. Det här tycker de flesta spelare är mer fördelaktigt. Provisionen ligger på 5-7% när du vinner ett bet.

Betfair har även livebetting

Betfair erbjuder livebetting på de flesta av sina sporter och evenemang. Det som är fantastiskt med just Betfair är att det är enkelt att hålla koll på bettinghistoriken. Har du exempelvis lagt en satsning på att Manchester City ska slå Stoke som verkar gå åt pipsvängen så kan du lägga en kompletterande satsning så att du inte förlorar allt. Hur mycket du tjänar eller förlorar beror ju såklart på priset av oddsen. I livebettingen kommer du se att priserna ändras i realtid, vilket ger dig en god ide om hur bra eller dåligt det går. Allting presenteras väldigt tydligt och klart vilket gör det hela roligare.

Cashout-funktion

Betfair har en riktigt händig funktion som heter Cashout som de använder på många av sina marknader. Den här funktionen kan du utnyttja för att säkra en vinst eller förlust innan ett evenemang ens har kommit till avslut. Hos Betfair erbjuds du alltid ett cashout-värde som är baserat på oddsen i realtid. Värdet du ser på skärmen är det minsta beloppet som du får om du använder cashout-funktionen.

Spela på Betfair i mobilen

Du kommer få svårt om du ska försöka hitta en app som är mer användarvänlig och lättare att använda än Betfairs mobila app. Den är utvecklad till att vara snabb och effektiv och ge dig alla funktioner som behövs för att du ska kunna betta medan du är ute och rör på dig. Appen är intuitiv att använda och navigera - att lägga en satsning med mobilen innebär bara ett enda klick. Till en början kanske du inte håller med, men om du spenderar 5 minuter på appen som kommer allt till slut att kännas enkelt och roligt, särskilt som du kan stanna inloggad och komma åt händelsernas centrum med ett enkelt swipe på telefonen.

Betalningsmetoder

Betfair accepterar de här betalningsmetoderna: Visa, Mastercard, Visa Electron, Paysafecard, Delta, Click and Buy, Entropay, Neteller, Paypal, Poli, Skrill, Western Union samt banköverföring och check.

Support

Om du skulle få några problem eller undra något medan du spelar på sajten kan du alltid kontakta den hjälpsamma supporten hos Betfair. De har flera avgiftsfria telefonnummer beroende på vilket land du ringer ifrån och det går även bra att skicka e-post. På sidan står att det snart kommer att komma en svensk livechatt vilket vi ser fram emot. Tills dess finns också ett hjälpcenter med många vanliga frågor besvarade på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Det går också bra att tweeta till Betfair med frågor.

Öppna konto hos Betfair

Betfair

Spela för 200 kr få 200 kr i gratisspel hos Betfair

Hämta Bonus

Betfair Start