Bettingklubben
Fotbollsbloggen

De tävlar om skytteligatiteln för Div. 4 i Sverige

Vem ska bli årets skyttekung i division 4?

Vi här på Fotbollsbloggen älskar lokalfotbollen och tycker att den får för lite utrymme i dagens globaliserade värld. Därför bestämde vi oss för att kolla närmare på hur det ligger till med målskyttet i Svenska Division 4. Vi har gått igenom alla division 4-serier i Sverige i jakten på den kommande skyttekungen.

Vi satte ihop en lista med de 10 som, inför de avslutande omgångarna, har gjort flest antal mål för sitt lag.

Skytteligan Div 4 Sverige

  1. Adam Noring – 29 mål – 18 matcher – 4 kvar
  2. Oskar Nordlund – 28 mål – 14 matcher – 4 kvar
  3. Sasa Plavsic – 28 mål – 16 matcher – 4 kvar
  4. Peter Öhman – 26 mål – 16 matcher – 5 kvar
  5. James Takashi Teaway Jr – 26 mål – 16 matcher – 6 kvar
  6. Daniel Tarico Alves Da Rocha – 26 mål – 18 matcher – 4 kvar
  7. Sergiu Baran – 24 mål – 19 matcher – 3 kvar
  8. Albin Broberg – 23 mål – 18 matcher – 4 kvar
  9. Arto Ojutkangas – 23 mål – 17 matcher – 5 kvar
  10. Mario Gadza – 22 mål – 18 matcher – 4 kvar

Sista matcherna avgör

Eftersom spelarna spelar i olika lag, i olika serier, i olika distrikt och i olika stora serier så blir det aldrig en helt jämn jämförelse men det här är så nära vi kan komma. I slutändan kommer de flesta att ha spelat totalt 22 omgångar.

Adam Noring, IFK Fjärås leder till exempel skytteligan med sin smått galna 29 mål på 18 matcher och har fyra kvar att spela. Han skuggas av Oskar Nordlund, Ljunga/Fränsta på 28 mål men endast 14 matcher spelade och 4 kvar.

En spelare som flyger under radarn är James Takashi Teaway Jr som på sina 26 mål förtillfället placeras på en femteplats. Men han har hela 6 matcher kvar att spela och behöver ta igen tre mål på Adam Noring.

Serierna spelar sina avgörande omgångar  kommande veckorna och mycket kan alltså hända. Men spännande kommer det att bli att följa och vi uppdaterar givetvis när racet är avgjort och vem som tar hem skytteligatiteln för svenska division 4.

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: